Înapoi la Blog
locatie noua

Floraria The Flower Box Targoviste s-a mutat intr-o locatie noua. Aranjamente florale pline de magie si cadouri cu poveste. 20% REDUCERE de casa noua

Presupunem că ştiţi deja că ne-am mutat în casă nouă. Dar dacă sunteţi câţiva care încă nu aţi aflat, vă anunţăm că de mâine, 30 ianuarie 2021, ne găsiţi într-o nouă locaţie. Eraţi obişnuiţi cu noi în spatele Primăriei, însă am ales să ne mutăm într-un alt spaţiu, pe care l-am aranjat după gustul nostru, am creat acolo un atelier floral în care să ne putem desfăşura în voie şi unde punem nu numai suflet, ci şi magie, în toate florile care pleacă de aici spre voi ori persoanele dragi vouă. Aşadar, ne găsiţi acum în Micro 3, pe Strada Constantin Brâncoveanu, Nr. 68C, lângă pizzeria La Don Vitto.

…Dar cine suntem noi?
Clienţii ataşaţi de atâta timp ne cunosc şi ştiu câtă pasiune punem în ceea ce facem. Suntem convinşi însă că sunt şi persoane care nu ne cunosc, care nu au avut ocazia să ajungă la noi ori să comande buchetele sau aranjamentele noastre florale. În spatele brandului The Flower Box – gifts & flowers suntem Alex şi Carmen, doi tineri curajoşi, extrem de îndrăgostiţi, deveniţi părinţi nu de mult şi cu o poveste delicioasă plină de magie. Am învăţat că visurile sunt extraordinare şi am avut şi noi unul, acela de a conduce o florărie. S-a îndeplinit, astfel că am început să explorăm minunata lume a florilor, unde am continuat povestea noastră de dragoste.

Ce facem noi?
De ajuns despre povestea noastră, pe care într-o zi, sperăm noi, o să v-o împărtăşim în detaliu. Să vorbim şi despre ceea ce facem. Ei bine, livrăm zâmbete, aducem bucurie şi luăm parte la povestea multor oameni minunaţi. Lunar, livrăm sute de buchete de flori, aranjamente florale, decoraţiuni cu licheni ori cadouri florale în Târgovişte şi împrejurimi. Ne bucurăm să facem parte din povestea unor oameni dragi, să le împărtăşim momentul de bucurie, şi suntem încântaţi că aducem zâmbete. Dar cel mai mult ne încântă încrederea acordată de clienţii noştri, care apelează la noi pentru diverse ocazii (zi de naştere, zi de nume, Ziua Îndrăgostiţilor, serbare etc) ori evenimente (nuntă, botez, cununie).

…Era să uităm! 20% REDUCERE de casă nouă
Uitam să vă spunem un lucru esenţial. Veniţi în atelierul nostru şi beneficiaţi de 20% reducere la orice produs. Promoţia este valabilă până pe 28 februarie. Aşadar, vă aşteptăm cu drag de mâine în micul rai floral, cu buchete şi aranjamente florale pline de magie şi la preţ redus.

ADRESA: Târgovişte, Micro 3, pe Strada Constantin Brâncoveanu, Nr. 68C, lângă pizzeria La Don Vitto. Dacă nu aveţi timp să ajungem la noi, puteţi comanda şi direct pe www.theflowerboxatelier.ro, ori ne puteţi suna la numărul de telefon 0733 134 004.

Distribuie aceasta postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi la Blog
Ai o intrebare?