Înapoi la Blog
aranjament floral

Florarie Targoviste. Buchete flori si aranjamente florale deosebite

Cauţi o florărie în Târgovişte? La TheFlowerBox găseşti cele mai atractive buchete cu flori, create cu multă pasiune şi dăruire, aranjamente florale deosebite ori trandafiri criogenaţi. Indiferent că este vorba de o atenţie, un gest frumos, delicat, oferit unei persoane dragi, sau că e vorba de un eveniment, echipa florăriei TheFlowerBox este pregătită să creeze buchete şi aranjamente care să aducă zâmbete pe chipurile celor ce le primesc. Poţi comanda direct online, pe theflowerboxatelier.ro, telefonic, la numărul 0733 134 004, sau pe pagina noastră de facebook: The Flower Box – gifts & flowers.

De ce The Flower Box?

  • Suntem îndrăgostiţi de arta florală şi avem grijă întotdeauna să smulgem zâmbete de pe chipurile persoanelor la care ajung buchetele şi aranjamentele noastre. Ne hrănim cu bucurie, cu simpatie, cu zâmbete, şi ne place să fim parte din povestea voastră.
  • Am furnizat cu succes flori pentru numeroase nunți, botezuri, evenimente și ocazii, de la mici la mari.  Încercăm să găsim cele mai potrivite flori, stiluri de buchete, aranjamente, pentru a vă face nunta sau evenimentul perfect.
  • Echipa noastră de designeri și consultanți lucrează cu flori de cea mai înaltă calitate, aducându-și creativitatea și stilul la fiecare eveniment, indiferent cât de mare sau de mic.
  • Garantăm atenție personală și sfaturi de specialitate în orice moment.
  • Atenția noastră la detalii și dedicația de a oferi cel mai bun decor floral posibil este ceea ce ne diferențiază.
  • Livrăm cele mai proaspete flori oriunde în Târgovişte sau împrejurimi.

Iată mai jos câteva dintre aranjamentele de top create de floraria TheFlowerBox

Distribuie aceasta postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi la Blog
Ai o intrebare?