Înapoi la Blog

Florăria The Flower Box, mai mult decât un business. E despre pasiune, dăruire și iubire

Florăria The Flower Box s-a născut din iubire, din dragoste pentru flori. Nu a fost niciodată vorba de un business, ci mai mult de șansa de a dărui zâmbete, pe care adorăm să le vedem pe chipul celor care oferă și care primesc flori. Suntem tare încântați că voi, cei care alegeți florăria noastră în fiecare zi, la fiecare ocazie sau eveniment, ne dați șansa de a crea buchete deosebite și de a livra florile preferate.

La noi nu este vorba de business, este mai mult decât atât, e despre pasiune, dăruire, respect și iubire pentru frumos, dragoste pentru flori. E despre și pentru sufletul omului.

Dacă încă nu ne-ai ales să creăm buchete adorabile pentru persoana ta iubită, sperăm că vom face parte cândva din povestea ta de dragoste. Trebuie doar să ne suni sau să ne contactezi pe pagina de facebook sau să comanzi direct pe site-ul nostru.

Dacă suntem deja parte din povestea ta sau dacă buchetele noastre au ajuns la persoanele importante din viața ta, îți mulțumim, și sperăm că ne vei da încredere în continuare.
Nu putem spune dacă suntem „cea mai cea” florărie din Târgoviște, însă ce putem spune este că facem totul din pasiune și din dragoste pentru frumos.

Adresa: Târgoviște: Constantin Brâncoveanu, 68C (Micro III, lângă pizzeria La Don Vitto)
Telefon: 0733 134 004

Noutăți

Distribuie aceasta postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi la Blog
Ai o intrebare?