Ce flori să oferi în lunile reci

Buchet cu 25 Trandafiri Premium

Ce flori să oferi în lunile reci

Dacă nu știi ce buchete de flori să alegi în această perioadă pentru a le dărui celor dragi, te anunțăm că sunt câteva sortimente care vor aduce, cu siguranță, zâmbetul pe buze în momentul în care le vei dărui. Anotimpul rece este, într-adevăr, mai puțin ofertant, însă florile care pot fi oferite în această perioadă sunt cu atât mai speciale.

 

Poate par clasice, însă garoafele sau un buchet de garoafe, pot face ziua mai bună iubitei, soției sau colegei de la muncă. În afară de frumusețea ei și de culorile impregnante, garoafa are și o rezistență incredibilă la frig, iar acest lucru înseamnă că norocoasa căreia îi vei oferi buchetul se va bucura și mai mult timp de el.

 

Trandafirii sunt, de asemenea, foarte rezistenți la temperaturile scăzute, iar asta ar fi o veste foarte bună pentru cei care iubesc romantismul. Adevărul este că orice gest care implică dăruirea de flori este unul romantic, însă trandafirii au ceva aparte, prin finețea lor. Buchetele de trandafiri, ori multicolore, ori de aceeași culoare, pot fi dăruite cu încredere în timpul iernii.

 

Zambilele sunt asociate în general cu venirea primăverii, însă se pare că aceste flori se găsesc și în timpul iernii. Alegerea lor va da un plus de prospețime momentului, datorită culorilor vii și a parfumului puternic și fresh a acestor flori.

 

Tot în seria florilor viu colorate care se găsesc iarna și rezistă foarte bine la frig intră și Gerbera. Alegerea ei atunci când mergem la o aniversare poate face nu numai ziua mai  bună, ci și întreaga viață mai frumoasă. Florile ei care variază între 10 și 25 de centimetri, dar și culorile diverse: roz, alb, crem, portocaliu, roșu, toate vor da o stare de bine, în fiecare zi.

 

Cunoscută sub numele de Crinul de Iarnă, Amarylis este o floare foarte căutată în timpul sezonului rece. Asta pentru că face față foarte ușor temperaturilor scăzute, dar și pentru că simbolistica ei spune o adevărată poveste, semnificând mândrie și îndrăzneală. Se găsește pe mai multe culori, precum roz, portocaliu, alb sau roșu și va da un plus de originalitate unui buchet de flori care va atinge coardele sensibile ale persoanei dragi.

 

Și dacă vorbim despre originalitate, o altă idee este oferirea Florilor de Bumbac. Ele rezistă la frig, având în vedere că sunt uscate și, în același timp, vor fi un obiect decorativ superb. Cu ajutorul lor se pot decora și alte cadouri sau pot fi puse în compoziția altor buchete, lângă flori diverse.

 

De asemenea, dacă se întâmplă să participați la un eveniment important în această perioadă, precum o nuntă, o alegere foarte bună este oferirea unui buchețel de Ranuculus, fiind foarte căutate pentru astfel de momente. Sunt grațioase, delicate, cu petale scurte și dese, așezate sub forma unei rozete. Culorile, de asemenea, variază în funcție de preferințe.

 

Așadar, orice moment ar fi, fie o zi de naștere, un eveniment important, o vizită sau doar un gest frumos, nu trebuie să disperați. Iarna vine cu dezavantajele ei, însă plantele și florile frumoase nu lipsesc din această perioadă. Aveți o gamă vastă de flori colorate și înmiresmate care pot face ziua mai frumoasă unei persoane dragi.

Distribuie aceasta postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


a fost adăugat în coş.
Verifică
Open chat