Aranjamente cu lumânări pentru masa de Crăciun

Aranjamente cu lumânări pentru masa de Crăciun

Tradițiile se păstrează, indiferent de ce spun vremurile. Tradițiile supraviețuiesc, indiferent de modul în care se adaptează, pe alocuri. Tradițiile ne țin împreună și ne păstrează autentici, reușind să încălzească inimi înghețate de vremuri prea reci, sau să readucă speranța în suflete care nu mai cred… 

 

Masa de Crăciun e o tradiție nemuritoare, un festin culinar, momentul oportun pentru întâlnirile de familie, pentru povești pline de emoții, pentru dulci revederi și celebrarea gustului mâncării de acasă. 

Spiridușii noștri iscusiți s-au gândit la toate, ca de obicei, așa că au pregătit aranjamente perfecte, în ton cu sărbătorile, pentru a fi așezate ca piese centrale pe masa de Crăciun! Știm că, dintotdeauna, mamele, bunicile și toate gospodinele au încercat să aranjeze mesele în așa fel încât să încânte mai întâi vizual, pentru ca mai apoi gustul să bucure toate simțurile! 

Ei bine, colecția special pregătită se numește Magia Crăciunului și este o colecție generoasă, plină de culoare, de spiritul sărbătorilor de iarnă! Suntem absolut siguri că aici vei găsi cel puțin un aranjament care se potrivește cu gusturile tale, cu decorul, cu imaginea pe care ți-ai proiectat-o atunci când ai pregătit, în mintea ta, imaginea perfectă a mesei de Crăciun! Sau poate ai de gând să faci un cadou potrivit pentru masa de Crăciun… 

Aranjament Magia Craciunului A31 este un aranjament din gama de lux, o piesă elegantă și rafinată într-un vas din ceramică, ce se potrivește oricărui decor! E creat cu dragoste folosind elemente naturale precum crenguțe de brad, conuri de brad și crenguțe de alun, lângă care sunt așezate cu atenție accesorii albe și aurii, împreună aducând aerul festiv la cea mai importantă masă a sărbătorilor! Sticla de spumant vine și ea, alături de celelalte elemente, pentru a celebra, împreună cu voi, Nașterea Domnului și bucuria de a fi împreună, iar lumănârile aprind speranța și înlătură orice urmă de nesiguranță, de tristețe, de teamă…

Aranjament Magia Craciunului A34 sau provocarea de a realiza un aranjament festiv într-o cană! Iar cana, pregătită de petrecere, cu un accent de praf magic auriu, poartă în brațele-i mici întreaga emoție a sărbătorilor petrecute în familie! E mică, dar uite ce puternică e și ce îmbrățișare largă! Crenguțe de brad parfumate, globulețe argintii, bej și albastre, două steluțe mândre și câțiva fulgi albi scriu povestea de neuitat a unei seri pline de magie! Aprinde lumânarea și așează aranjamentul pe masă, iar el vă va asculta poveștile și vă va asista, bucuros, la toate privirile pline de bucurie!

Aranjament Magia Craciunului A35 nu se lasă mai prejos și se prezintă și el în fața voastră, căci e îmbrăcat de sărbătoare! Un vas argintiu din zinc a adunat laolaltă crenguțe de brad, simbol al Crăciunului și al nemuririi, cu globulețe albe și argintii, alături de câteva elemente naturale. E ca un micuț cuib în care s-a strâns toată armonia din lume, o piesă inocentă ce promite să aducă lumină și multă voie bună!

Încântă-ți invitații cu un aranjament făurit cu multă dragoste de către spiridușii noștri talentați! El vine la pachet cu urări de bine, cu emoții constructive și cu speranța că anul viitor va fi unul cu sănătate, plin de realizări și de momente frumoase alături de cei dragi!

Așa cum toate elementele aranjamentelor noastre stau îmbrățișate, frumos asortate, așa să petreceți și voi sărbătorile: împreună și alături de toți cei dragi sufletului! Echipa The FlowerBOX vă urează Sărbători pline de Magie!

Distribuie aceasta postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


You've just added this product to the cart: